Студия танца Миледи

063 485 59 18 068 730 33 31
melady.dnepr@gmail.com

Ми закриті з 01-09-2022! Раша страна-террорист!

Наши залы. Россия страна-террорист!

 

Любі дівчата!

Ми, на жаль, та сподіваємось, що все ж таки тимчасово ЗАКРИТІ з 01-09-2022.

На час війни. (Кляті орки!)

Одну філію ми втратили ще 30-04-2022 (зал №3) - там був приліт. Без вікон (на фото). Дякувати богу та жадібному орендодавцю - ми встигли переїхати за 4 дні до приліту на нашу основну філію на Воскресенській. Тому всі живі та здорові.

Але з другої філії (зали №№ 1,2,4,5) у серпні 2022 року нас "попросили" виїхати у зв'язку з війною. Дали строк до 1 вересня. По суті вижили нас ті, кому наше приміщення конче було потрібно на протязі останніх сьоми років (наші сусіди через стінку). Кому війна, як то кажуть, а кому і... Тож останні речи ми вивезли 7 вересня та 11 вересня знов не так далеко стався приліт. Знов через 4 дні. Мабуть хтось нас та наших дівчат береже все ж таки.

Ситуація була дуже незрозумілою - два рази вже обпіклись. Коли не знаєш буде світло та тепло зимой чи ні, зможуть люди їздити чи ні, а оренду орендодавцю все одно повинно сплачувати. Тож прийняли рішення почекати до весни 2023, коли скінчиться війна. Почекали. Але війна затягнулась. 

Такі справи.
Телефони з 07-10-2022 та зараз за кордоном. Не дзвоніть, будь ласка - за кордоном вхідні дзвінки платні. Можна писати у інстаграм в дірект. Або на e-mail. Іноді й на Фейсбук заходжу (для тих, хто знає особистий профіль, бо профіль адміністратора ФБ заблокував).
Але пишіть/дзвоніть не з приводу запису на тренування. Якщо є питання по напрямкам, рекомендаціям - із задоволенням підкажем - пишіть краще на e-mail. Наші тренери з повітряної гімнастики продовжують тренування, але окремо від Міледі.
Тож віримо у перемогу та ЗСУ.

Ваша студія танцю "Міледи".

Видео зала №3 ПОСЛЕ прилёта руZZкого мира - ЗДЕСЬ-1 и ЗДЕСЬ-2   

ФОТО наших залов в МИРНОЕ время смотрите в разделе УСЛУГИ-Аренда...ЗДЕСЬ.

О преподавателях - в разделе ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Статьи и танцевальные истории - в разделе СТАТЬИ

Партнерская программа - в разделе ПАРТНЕРЫ 

E-mail: melady.dnepr@gmail.com

Наши группы в социальных сетях - ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ!

Мы на Фейсбук.

Инстаграмм: @melady_dance_studio

Наш канал на ЮТУБ - ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ...

 


Тебе также могут быть интересны другие стили в студия танца "Миледи": 

Pole dancePole dance exoticСтрип-пластикаStretchingПриватный танецGo-Go танцыBody-BalletТанец на полотнахИндивидуальные занятияСвадебный танецBooty dance (TWERK)Lady dance (strip-dance)90-60-90 (женский фитнес)Танцевальная аэробика (ZUMBA)Reggaetton (реггетон)Социальная латина (леди стайл).

 

 Дата публикации: 24.07.2018.

 

 


Любишь танцевать? жми лайк;)



Комментарии (0)







Разрешённые теги: <b><i><br>Добавить новый комментарий: